Skip Navigation or Skip to Content

Cybercrime avond Maassluis

Datum: 4 april 2024

Tijd: 18:30 - 20:30

Locatie: Gemeentehuis Maassluis (Koningshoek 93.050, 3144 BA Maassluis)

Wist je dat de dreiging van een cyberincident groter is dan de kans op brand of inbraak? Desondanks zijn veel ondernemers onvoldoende beschermd tegen deze digitale gevaren. Het is tijd om actie te ondernemen en je kosteloos te laten informeren tijdens onze cybercrime avond!

Laat IT-expert Jaap Schouten je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om de digitale veiligheid van jouw onderneming te waarborgen. Ontdek de nieuwste strategieën en methoden om je bedrijf te beschermen tegen de snel evoluerende wereld van cyberdreigingen.

Netwerken

Na het informatieve programma is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met medeondernemers. Ook is er ruimte om praktische vragen te stellen, bijvoorbeeld hoe je tips over wachtwoordbeveiliging zelf kunt toepassen.

Praktische informatie

Vanaf 18:30 uur ben je welkom in het gemeentehuis van Maassluis, om 19:00 start het programma.

Toegang is gratis, maar wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Meld je vandaag nog aan en voorkom digitale ellende in jouw onderneming. Samen bouwen we aan een veilige digitale toekomst.

De organisatie

Deze avond wordt georganiseerd door PVO Regio Rotterdam in samenwerking met de gemeente Maassluis. Een kans om niet te missen voor alle ondernemers uit gemeente Maassluis!