Skip Navigation or Skip to Content

Geen ondermijning in uw onderneming?

Datum: 30 november 2023

Tijd: 16:00 - 19:00

Locatie: TK Home Solutions Nederland, Van Utrechtweg 99, Krimpen aan den IJssel

Programma

Geen ondermijning in uw onderneming? Het gebeurt hier óók.
De gemeente Krimpen aan den IJssel organiseert op donderdag 30 november de Ondermijningsdag. Een interactieve en informatieve middag waarin we u meer vertellen over het belang van dit thema. Samen met Platform Veilig Ondernemen regio Rotterdam behandelen we diverse onderwerpen die voor u als ondernemer relevant zijn, waaronder transport en logistiek en pandverhuur.

Ondermijnende criminaliteit treft ook hardwerkende ondernemers
Ondermijning is een gevolg van veel verschillende vormen van criminaliteit. De grenzen tussen de bovenwereld (de ‘gewone’ maatschappij) en de onderwereld (criminelen) vervagen. Het brengt veel risico’s met zich mee voor uw onderneming. Wat zijn die risico’s? En hoe herkent u de signalen? Luister naar een interessante spreker, probeer samen met uw collega’s te ontsnappen uit een drugslab en beleef een spannende VR-ervaring!

Locatie van de bijeenkomst is de bedrijfskantine van TKE Home Solutions, van Utrechtweg 99. Het programma start om 16.00 uur is rond 19.00 uur afgelopen. Hierna kunt u blijven hangen voor een netwerkborrel. Praat na met mede-ondernemers, de burgemeester, politie of andere interessante partners.

Komt u ook?

Meld u aan via het inschrijfformulier.