Skip Navigation or Skip to Content

De maand van… Sander van Beek

19 juni 2023
2 min leestijd

In deze blogreeks nemen de adviseurs van PVO je mee in hun werkweek. Deze maand is Sander aan de beurt: hij is gestart op 8 mei. Sindsdien heeft hij veel mensen leren kennen, projecten opgepakt en is hij bij verschillende gemeenten langs geweest. Hij heeft de regio Rotterdam dus al goed leren kennen. Sander zal je nu zelf meenemen in zijn tijd bij PVO Rotterdam tot nu toe.

Mijn eerste maand bij het PVO zit er alweer op. Wat heb ik al veel verschillende dingen mogen doen! Ik heb mensen mogen leren kennen, congressen bijgewoond, gesprekken gehad met verschillende gemeenten, kortom lekker variërend werk.

Laten we beginnen bij de allereerste dagen. Die bestonden vooral uit kennismaken, heel veel kennismaken. Allereest natuurlijk met mijn directe collega’s van het team PVO Rotterdam. Maar ook met collega’s van andere PVO’s. Ik heb mijn collega’s van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), waar PVO Regio Rotterdam onderdeel van is, leren kennen en heb kennis gemaakt met verschillende gemeenten waar ik mij de komende tijd voor zal gaan inzetten. Mijn collega’s hebben mij wegwijs gemaakt op het kantoor van het CCV in Utrecht en op de Veranda (politiebureau bij Feyenoord) waar we met ons team mogen werken.

Gelukkig bestonden deze weken niet alleen maar uit kennismakingen. Ik ben ook met mijn eerste projecten bezig geweest. Samen met adviseur Lynn van Kooten ben ik aan de slag gegaan met de Escapeboot. Maar zonder aanmeldingen hebben we natuurlijk geen project. Zo kwam het dat ik een dag heb staan flyeren bij verschillende jachthavens om mensen enthousiast te maken en zich hopelijk te laten aanmelden.

Naast de vele kennismakingen en projecten was er ook ruimte voor teambuilding en trainingen. Van onze communicatieadviseur Laura van de Graaf kregen wij als team een training over hoe we LinkedIn kunnen gebruiken. Ik heb goede tips gekregen die ik meteen heb kunnen inzetten. Ook vind ik het fijn dat er bij PVO ruimte is om het team op te bouwen, zeker omdat we een heel nieuw team zijn. Om elkaar beter te leren kennen hebben we een teambuildings dag gehad, hier hebben we goede gesprekken kunnen voeren waardoor we als team verder groeien.

Deze week sluit ik af met het CCV-uitje. We hebben met zijn allen nagedacht over de identiteit van de organisatie. Daarna met collega’s rondgereden op e-choppers door de bossen, echt heerlijk dat die dingen zo stil zijn, gingen klootschieten en sloten af met een BBQ. Vandaag werk ik nog een paar uurtjes en dan ga ik ook genieten van het heerlijke weer!

Het werkgebied van Sander

Sander is adviseur voor de volgende gemeenten:

  • Capelle aan den IJssel
  • Krimpen aan den IJssel
  • Lansingerland
  • Maassluis​
  • Rotterdam
  • Schiedam​
  • Vlaardingen​

Wil je weten wat Sander in jouw gemeente kan betekenen? Neem contact met hem op via onderstaande knop!

Contact met Sander