Skip Navigation or Skip to Content

Cyberadviesgesprek

Als ondernemer heb je met veel onderwerpen tegelijkertijd te maken. Digitaal veilig ondernemen mag daarbij niet vergeten worden. Om te bepalen waar de kwetsbaarheden van jouw zaak liggen, voeren wij adviesgesprekken uit op basis van onze cyberscan.

Wij helpen je op weg om de digitale veiligheid van je bedrijf te vergroten. Dit doen we door jou rechtstreeks te ondersteunen met informatie, samenwerkingen en praktische instrumenten.

Hoe werkt het Cyberadviesgesprek

Een PVO-adviseur bezoekt jouw onderneming en kijkt naar de kwetsbaarheden binnen jouw digitale omgeving. Tijdens het bezoek worden veiligheidsrisico’s en beveiligingsmaatregelen met jou besproken. Je ontvangt direct na het bezoek een adviesrapport met concrete aanbevelingen om deze risico’s te verminderen en de veiligheid te vergroten.

Voor welke ondernemingen is het Cyberadviesgesprek?

Cyberveiligheid is relevant voor alle soorten ondernemers met een website, winkel, of simpelweg met een bankrekening.

Neem vandaag nog de eerste stap om de digitale veiligheid van je onderneming te vergroten. Maak via onderstaande knop een afspraak om jouw onderneming te laten scannen!

 

Cyberscan voor agrariërs

Ben je een agrariër en/of ondernemer in het buitengebied? Ook dan kunnen we een cyberadviesgesprek komen voeren, maar daarbij stellen we wat extra vragen die specifiek relevant zijn voor jouw branche. Neem via onderstaande knop contact op met onze adviseur buitengebied om een afspraak te maken.