Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers in Regio Rotterdam weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Regio Rotterdam tegen vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Rotterdam helpt ondernemers in 23 gemeenten in Zuid-Holland zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. Dat doen we met veiligheidsversterkers rond allerlei thema’s. PVO regio Rotterdam werkt samen met onder meer politie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers op regionaal niveau: zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we van onze aanpak maatwerk.

Veiligheidsversterkers die je weerbaar maken

Voor je het weet zijn ondernemers in regio Rotterdam weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in 23 gemeenten in Zuid-Holland tegen verschillende vormen van criminaliteit. We werken op regionaal niveau samen met veiligheidspartners en zoeken actief de verbinding met ondernemers op. Zo werken we samen aan een veiliger ondernemingsklimaat in regio Rotterdam.

Veilig Ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor. Dat doen we met onze veiligheidsversterkers die aansluiten op regionale ontwikkelingen, de actualiteit en de behoeften van ondernemers in Regio Rotterdam.

Veilig begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Regio Rotterdam is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in de bestrijding van lokale criminaliteit. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.

Onze regionale thema’s

In regio Rotterdam spelen een aantal specifieke thema’s.