Skip Navigation or Skip to Content

Aanbod

De veiligheidsversterkers van PVO Rotterdam

Door onze talenten, krachten, kennis en ervaringen te bundelen, kunnen we het verschil maken in de bestrijding van criminaliteit. We zetten allerlei soorten veiligheidsversterkers in om ondernemers weerbaar(der) te maken. Denk hierbij aan workshops, trainingen, advies en experts. Bekijk hieronder ons aanbod per thema of neem contact met ons op  voor een aanvraag of advies op maat.

We zetten in op de volgende veiligheidsthema’s:

  • Ondermijning
  • Cybercrime
  • High Impact Crimes (HIC)

 

Ondermijning

Weerbaarheidstrainingen en bijeenkomsten 

Hierbij ligt de focus op het herkennen van signalen, met als vervolg een uitleg wat je met deze informatie kunt doen. We organiseren bijeenkomsten voor ondernemers in de volgende sectoren: bedrijventerreinen, vastgoed en transport & logistiek.

De ondermijningsboot

Een escapeboot gericht op ondermijnende criminaliteit. Hierbij is een specialist aanwezig om het spel na te bespreken en de belangrijkste kenmerken aan te halen.

 

 

 

 

Procesbegeleiding Samenwerking Veilig Ondernemen (SVO)

Deze samenwerking is bedoeld om de veiligheid en leefbaarheid op bedrijventerreinen en buitengebieden te verbeteren en de samenwerking tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer te bevorderen. Ook voor winkelcentra begeleiden we SVO’s.

Cybercrime

Bijeenkomsten en congressen

Bijeenkomsten of congressen voor ondernemers om hun cyberweerbaarheid te vergroten. De aankomende data vind je in onze agenda.

Cyberbuddies: cybersecurityscan

Tijdens deze gratis scan wordt er gecontroleerd of een ondernemer voldoende technische en organisatorische maatregelen heeft genomen om cybercriminelen te weren. Na afloop ontvangt de deelnemer een adviesrapport waarin hij terug kan lezen welke maatregelen er nog genomen kunnen worden.

cybercrime coderen

High Impact Crimes (HIC)

Samenwerking Veilig Ondernemen (SVO) Winkelgebied  

Begeleiding van een SVO gericht op een publiek-private samenwerking en het behalen van een keurmerkcertificering.

Weerbaarheidstrainingen

Deze trainingen worden georganiseerd in winkelcentra of winkelstraten met relevante problematiek.

Veilig Ondernemen Scan

Om te bepalen waar de kwetsbaarheden van jouw winkel liggen, voeren wij een winkelscan uit.

Voor je het weet hebben we contact

Wil je een ondersteuningsaanvraag doen voor jouw onderneming, wil je meer informatie of wil je graag persoonlijk advies over wat de beste optie is voor jou? Onze adviseurs staan je graag te woord!  Stuur een e-mail naar:

info@pvo-rotterdam.nl

 

Wij zijn er om jou te ondersteunen op een manier die bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat jij zo veilig mogelijk kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Heb je andere ideeën of wensen qua ondersteuning dan de opties die genoemd worden op deze pagina? Ook dat horen we graag.