Skip Navigation or Skip to Content

Aanbod

De veiligheidsversterkers van PVO Rotterdam

Door onze talenten, krachten, kennis en ervaringen te bundelen, kunnen we het verschil maken in de bestrijding van criminaliteit. We zetten allerlei soorten veiligheidsversterkers in om ondernemers weerbaar(der) te maken. Denk hierbij aan workshops, trainingen, advies en experts. Bekijk hieronder ons aanbod per thema of neem contact met ons op  voor een aanvraag of advies op maat.

We zetten in op de volgende veiligheidsthema’s:

  • Ondermijning
  • Cybercrime
  • High Impact Crimes (HIC)

 

Uitgelicht: Veilig Ondernemen Scan

Kom erachter waar de kwetsbaarheden van jouw onderneming liggen. Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een Veilig Ondernemen Scan. Op basis van de scan krijg je advies op maak om jouw zaak weerbaarder te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. Maak direct een afspraak via onderstaande knop!

Veilig Ondernemen Scan

Voor je het weet hebben we contact

Wil je een ondersteuningsaanvraag doen voor jouw onderneming, wil je meer informatie of wil je graag persoonlijk advies over wat de beste optie is voor jou? Onze adviseurs staan je graag te woord!  Stuur een e-mail naar:

info@pvo-rotterdam.nl

 

Wij zijn er om jou te ondersteunen op een manier die bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat jij zo veilig mogelijk kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Heb je andere ideeën of wensen qua ondersteuning dan de opties die genoemd worden in onze online brochure? Ook dat horen we graag.