Skip Navigation or Skip to Content

Veilig Ondernemen Scan

Als ondernemer heb je met veel onderwerpen tegelijkertijd te maken. Veilig ondernemen mag daarbij niet vergeten worden. Om te bepalen waar de kwetsbaarheden van jouw zaak liggen, voeren wij de Veilig Ondernemen Scan uit namens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Wij helpen je niet alleen om de veiligheid in en rondom je pand te vergroten, maar ook die van je medewerkers, zodat jullie je bezig kunnen houden met de kernactiviteiten. Dit doen we door jou rechtstreeks te ondersteunen met informatie, samenwerkingen en praktische instrumenten.

Hoe werkt de Veilig Ondernemen Scan?

Een PVO-adviseur, een expert op het gebied van veilig ondernemen, bezoekt jouw onderneming en kijkt naar de kwetsbaarheden binnen jouw winkel. Tijdens het bezoek worden veiligheidsrisico’s en beveiligingsmaatregelen met jou besproken. Je ontvangt direct na het bezoek een adviesrapport met concrete aanbevelingen om deze risico’s te verminderen en de veiligheid te vergroten.

Voor welke ondernemingen is de scan?

De scan kan uitgevoerd worden bij de volgende soorten ondernemingen:

  • Detailhandel
  • Slijterijen
  • Tankstations
  • Juweliers

Neem vandaag nog de eerste stap om de veiligheid van je onderneming te vergroten. Maak via onderstaande knop een afspraak om jouw onderneming te laten scannen!