Skip Navigation or Skip to Content

Cybercrimeavond met Kees van der Spek

Datum: 13 oktober 2023

Tijd: 18:00 - 22:00

Locatie: Theater aan de Schie, Schiedam

Aanmelden

1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime en de dreiging neemt alleen maar toe. Om ondernemers te wapenen tegen cybercriminelen, organiseert Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam samen met de gemeente Schiedam een leerzame bijeenkomst voor ondernemers uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Kees van der Spek begeleidt de avond, vertelt spannende verhalen uit de praktijk en haalt boeiende sprekers naar voren.

Een slachtoffer aan het woord

De gevolgen van een cyberaanval op je onderneming zijn vaak niet te overzien. De eerste spreker van de avond, Xander Koppelmans, heeft dit helaas zelf ondervonden. Hij deelt deze avond zijn verhaal.

De risico’s en maatregelen

IT-specialist Tom de Haan gaat vervolgens in op de risico’s en welke maatregelen je als ondernemer kan nemen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een cyberaanval. Rens van het cybercrimeteam van de politie vertelt over de huidige aanpak van cybercriminaliteit en waarom het zo belangrijk is om aangifte te doen.

Paneldiscussie

Het congres wordt afgesloten met een paneldiscussie. Stel al je vragen over cybercriminaliteit, beveiliging en mogelijke maatregelen aan de sprekers van het congres. Na afloop kun je tijdens de borrel napraten met andere ondernemers en de aanwezige deskundigen.

Dit cybercrimecongres wordt georganiseerd door Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam en de gemeente Schiedam.