Skip Navigation or Skip to Content

Gratis scan voor veiligheid van ondernemingen

7 augustus 2023
1 min leestijd

Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam is gestart met scans die de veiligheid van ondernemingen in de regio in kaart brengen. De "Veilig Ondernemen Scan" is een gratis initiatief dat lokale bedrijven ondersteunt bij de preventie van diverse vormen criminaliteit, zoals inbraken en overvallen.

De Veilig Ondernemen Scan helpt ondernemers bij het identificeren van zwakke punten in hun huidige veiligheidsprotocollen. Denk hierbij aan ondernemers in de detailhandel, tankstations, juweliers en slijterijen. Het doel van de scan is om ondernemers bewust te maken van mogelijke risico’s, zoals overvallen, diefstal en andere vormen van criminaliteit die van invloed kunnen zijn op hun bedrijfsvoering.

Vragenlijst en analyse

Tijdens een bezoek doorloopt een adviseur van PVO Regio Rotterdam samen met de ondernemer een vragenlijst. Op basis daarvan wordt een analyse opgesteld van de veiligheidssituatie van de onderneming en krijgt de ondernemer advies op maat om deze te verbeteren.

Al meerdere ondernemers geholpen

“Wij hebben al een aantal ondernemers op weg kunnen helpen met het vergroten van hun veiligheid, aldus Sander van Beek, adviseur bij PVO Regio Rotterdam. “Veiligheid is een essentieel aspect van een succesvolle onderneming. We hopen dat deze scan ondernemers helpt om bewuster om te gaan met mogelijke risico’s en de bescherming van hun bedrijf te verbeteren. Voorkomen is natuurlijk veel beter dan genezen.”

Ondernemers in de regio Rotterdam worden aangemoedigd om de Veilig Ondernemen Scan gratis te gebruiken en zo een stap te zetten naar een veiligere bedrijfsomgeving.

Afspraak maken

Benieuwd hoe jouw onderneming scoort op veiligheid? Boek nu een afspraak via onderstaande knop!

Afspraak maken