Skip Navigation or Skip to Content

Speciaal voor ondernemers: een avond in het theater met Kees van der Spek

15 september 2023
1 min leestijd

1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime en de dreiging neemt alleen maar toe. Om ondernemers te wapenen tegen cybercriminelen, organiseert Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam samen met de gemeente Schiedam een leerzame bijeenkomst voor ondernemers uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Kees van der Spek begeleidt de avond, vertelt spannende verhalen uit de praktijk en haalt boeiende sprekers naar voren.

Aanmelden

Ondernemers kunnen voorafgaand aan het programma aanschuiven voor een lichte maaltijd en een drankje. Daarna opent Kees van der Spek de avond in de theaterzaal.

Het verhaal van een slachtoffer

De gevolgen van een cyberaanval op je onderneming zijn vaak niet te overzien. De eerste spreker van de avond, Xander Koppelmans, heeft dit helaas zelf ondervonden. Hij verloor zijn bedrijf, huis en huwelijk als gevolg van een hack. Hij deelt deze avond zijn verhaal.

De risico’s en maatregelen volgens experts

IT-specialist Tom de Haan gaat vervolgens in op de risico’s en welke maatregelen je als ondernemer kan nemen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een cyberaanval. Rens Lambert van het cybercrimeteam van de politie vertelt over de huidige aanpak van cybercriminaliteit en waarom het zo belangrijk is om aangifte te doen.

Paneldiscussie

We sluiten de avond af met een paneldiscussie. Stel al je vragen over cybercriminaliteit, beveiliging en mogelijke maatregelen aan de sprekers van het congres. Na afloop kun je tijdens de borrel napraten met andere ondernemers, Kees van der Spek, het slachtoffer en de aanwezige deskundigen.

Meer informatie en aanmelden

Ondernemers uit de gemeenten Schiedam, Maassluis en Vlaardingen zijn van harte welkom. Deelname is gratis, maar meld je wel aan via onderstaande link.

Aanmelden